navigatie overslaan

Ondernemer in de spotlight

Ondernemers in de spotlight!

  • Leestijd 2 min
  • Gelezen 1197 keer
  • Geschreven door Marieke

In het centrum van Oldenzaal is het altijd levendig. Het is een unieke stad, waar ondernemers zich graag vestigen. Met twee overdekte winkelcentra en 200 unieke winkels, trekt het wekelijks een divers publiek. En dat heeft natuurlijk veel aantrekkingskracht op (nieuwe) ondernemers.

En daarom stellen wij graag de nieuwe ondernemers in het centrum van Oldenzaal aan je voor!

La Lau Conceptstore
In november 2023 start er een nieuw hoofdstuk voor Laury met de komst van La Lau Conceptstore. Deze winkel biedt een veelzijdig assortiment aan producten, variërend van schitterende sieraden tot modieuze zwemkleding, stijlvolle interieurartikelen en verleidelijke schoonheidsproducten. Gevestigd aan de Grootestraat 33, weet deze gepassioneerde onderneemster van elke dag een feestje te maken. Mocht je er nog niet geweest zijn, dan is het een echte aanrader om snel eens een kijkje te nemen!

BonneBella Coffee Concepts
Nog een nieuwkomer in het bruisende Oldenzaal is BonneBella Coffee Concepts, die in januari 2024 haar deuren heeft geopend. Als toonaangevende naam in Nederland voor onafhankelijke en betrouwbare koffie- en theeconcepten, bracht BonneBella een aroma van heerlijke versgemalen koffie en fijne thee naar de Steenstraat 22. Deze locatie is een ontmoetingsplek voor liefhebbers van koffie en thee, maar ook de vitrine staat vol met heerlijke gebakjes en lekkernijen. Door het knusse interieur nodigt BonneBella uit tot ontspanning en een vlucht uit de dagelijkse drukte.

KapselsEnzo
En alsof dit nog niet genoeg is laat Nicole van KapselsEnzo, in een nieuw pand aan de Deurningerstraat 4a, haar dromen uitkomen. Met haar focus op duurzaamheid, natuurlijkheid, ontspanning, gezondheid en kwaliteit, is de salon de go-to plek voor diegenen die meer willen dan alleen maar een knipbeurt. Een salon waar alle elementen samen komen om je nog mooier te maken en te laten stralen!

Kortom, Oldenzaal is the place to be.

Dus kom snel een dagje shoppen, eten en genieten in Oldenzaal, de glimlach van Twente!

Wat vind je van dit artikel?

Geschreven door Marieke

Marieke komt van oorsprong uit Losser, maar woont nu al 20 jaar in Boeskoolstad. Echter is ze al haar hele leven te vinden in Oldenzaal en heeft de stad met de blauw gele kleuren en de mooie Plechelmustoren altijd een aantrekkingskracht op haar gehad. Niet gek dus, dat Oldenzaal uiteindelijk haar thuis is geworden.