navigatie overslaan

Nieuws & Tips

Nieuwe directeur-bestuurder Stichting Oldenzaal Promotie

  • Leestijd 2 min
  • Gelezen 1816 keer
  • Geschreven door Marieke

Bas Wolters wordt de nieuwe directeur-bestuurder van Stichting Oldenzaal Promotie. Met ingang van 22 april aanstaande zal Bas Wolters de nieuwe aanjager zijn van de Stichting Oldenzaal Promotie.

In de rol van directeur-bestuurder zal hij zich vooral bezighouden met ‘het merk Oldenzaal’ en de positionering van de stad als geheel. Vanuit strategisch perspectief heeft Bas een leidende rol om de citymarketing naar een hoger plan te brengen, zodanig dat Oldenzaal zich als gastvrije stad blijvend ontwikkelt. Daarnaast geeft hij leiding aan de stichting, adviseert hij de gemeente, onderhoudt contacten met de vele stakeholders en is hij verantwoordelijk voor de subsidie-aanvraag en -verantwoording.

Bas Wolters is ruim ervaren op het gebied van marketing, branding en het activeren en verbinden van mensen. Op dit snijvlak heeft Bas in de afgelopen 30 jaar diverse functies vervuld. Daarnaast heeft hij stevige roots in het Oldenzaalse, waar hij inmiddels eenzelfde periode woonachtig is.

· Bas Wolters: "Ik zie het als een prachtige uitdaging om een bijdrage te mogen leveren aan het versterken van het merk Oldenzaal. Samen met het team en alle Oldenzaalse partners – in de breedste zin van het woord - bouwen aan de toekomst van onze stad, is een gedachte waar ik erg enthousiast van word.”

· Joost Luttikhuis, Voorzitter Raad van Toezicht Stichting Oldenzaal Promotie:
"We hebben er alle vertrouwen in dat Bas Wolters met zijn ruime marketing-ervaring, enthousiasme en drive de juiste persoon is voor de rol van directeur-bestuurder. Hij is gewend om in teams te werken, te inspireren en mensen te betrekken. We kijken ernaar uit dat Bas zijn functie met verve gaat vervullen en daarmee de stichting én de stad Oldenzaal van een energieke nieuwe impuls voorziet!”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Joost Luttikhuis, voorzitter RvT Stichting Oldenzaal Promotie, 06-22601982

Wat vind je van dit artikel?

Geschreven door Marieke

Marieke komt van oorsprong uit Losser, maar woont nu al 20 jaar in Boeskoolstad. Echter is ze al haar hele leven te vinden in Oldenzaal en heeft de stad met de blauw gele kleuren en de mooie Plechelmustoren altijd een aantrekkingskracht op haar gehad. Niet gek dus, dat Oldenzaal uiteindelijk haar thuis is geworden.