Oldenzaal Samen Sterk!

Nu we zoveel binnen zitten is het zeker de moeite waard om het binnen gezellige te maken. Ja, het klinkt heel cliché maar het is echt waar; koop een mooi fris boeket met zonnige kleurtjes en je huis ziet er meteen een stuk zonniger uit! Ook is het in deze tijd belangrijk om iets extra's te doen voor elkaar. Al kun je dan niet naar elkaar toe gaan maar een bos bloemen laten bezorgen kan natuurlijk altijd en daar wordt natuurlijk iedereen blij van. In Oldenzaal hebben we een ruim aanbod aan bloemenwinkels waar je een leuk boeket kunt bestellen of eventueel zelf kunt plukken.

Duvelshofke
hier kun je zelf tulpen plukken
't Duvelshofke biedt een wel heel leuke service aan: zelf tulpen plukken. Nathalie Velthuis koos in het najaar met zorg de tulpenbollen uit en het resultaat is nu te zien op de velden van de Oldenzaalse fruitboerderij: een lange rij kleurrijke tulpen waar iedereen zelf zijn boeketje kan samenstellen.

Tuin Totaal
Hier kun je terecht voor een mooi boeket bloemen voor jezelf of voor een dierbare. Met dit mooie weer brengen we ook veel tijd door in onze tuin. Om je tuin ook weer helemaal op te fleuren ben je hier ook op het juiste adres.

Flowerpoint
Hier ben je aan het juiste adres als je wat langer van bloemen wilt genieten. Hier worden mooie stukken gemaakt van zijdebloemen en elk seizoen heeft zijn eigen mooie kleuren. Ook ben je hier op het juiste adres voor mooie accessoires. Bedrijven hebben hier ook de mogelijkheid om bloemstukken te huren.

Ga je liever voor een Bloem bloemenabonnement?
De Bloemenhoek heeft een voor jou op maat gemaakt bloemenabonnement.
Wil je altijd genieten van een vers boeket bloemen op jouw tafel, kantoor of op de balie van jouw bedrijf? Neem dan een bloemenabonnement! Kies zelf hoe vaak en voor welk bedrag je een boeket ontvangt. Wil je bijvoorbeeld elke twee weken een nieuw boeket ontvangen of cadeau geven? De Bloemenhoek levert het boeket op de door jou gekozen dagen.

Hieronder hebben we een aantal bloemenwinkels op een rijtje gezet die ook in deze tijd een mooi boeket voor jou willen maken om jouw huis of dat van een ander wat op te vrolijken in deze tijd.

In het centrum van Oldenzaal vind je een aantal bloemenwinkels die jou graag wat opvrolijken met een mooi boeket bloemen

Aan de Steenstraat vind je Bloemsierkunst Erik
Aan de Bisschopstraat vind je Bloemsierkunst Marion
In winkelcentrum de Driehoek kun je terecht bij Bloemen bij Sandra
Aan de rand van het centrum aan de Spoorstraat vind je Bloemsierkunst Acacia

Zuid-Berghuizen

Timmers Bloemen
Hier kun je terecht voor bloem- en plantenarrangementen, met de bijbehorende lifestyle producten. ↵

Tip je vrienden

facebook twitter